استریم بازی چیست
استریم بازی چیست ( stream ) ! چگونه استریمر شویم ! مگر می شود از استریم پول در آورد ؟ معرفی سایت های استریم ایرانی و خارجی ! این روزها این سوالات فکر همه ی گیمرها را به خود مشغول کرده است اگر دوست دارید تا به همه ی این سوالات پاسخ داده شود با تیم پی سی پلاس همراه باشید.هم چنین در ادامه ویدیوی معرفی ثروتمند ترین استریمر گیمر دنیا را قرار داده ایم.
این روزها استریم stream طرفداران بسیار زیادی دارد طوری که در یوتیوب و دیگر شبکه های اجتماعی و سایت های مخصوص استریم به طور شگفت آوری در حال رشد می باشد.معمولا بطور کلی کسانی که به دنبال استریم هستند به دسته های زیر تقسیم بندی می شوند :
- دسته اول کسانی هستند که خود به دنبال تماشای استریم هستند.
- دسته ی دوم کسانی هستند که خود استریم میکنند و فقط برای سرگرمی و لذت از آن استفاده میکنند.
- دسته ی سوم کسانی هستند که استریم حرفه ای میکنند و درواقع آنرا به شغل و حرفه ی خود میدانند و از آمن کسب درآمد میکنند.
استریم بازی چیست !
در واقع اگر بخواهیم خیلی خلاصه و علمی به آن بپردازیم در واقع استریم در حالت کلی یک تکنولوژی است که از آن برای انتقال اطلاعات و محتوا به کامپیوتر و گوشی های هوشمند از طریق به اتصال به اینترنت استفاده می شود.این داده و محتوا میتواند به صورت ویدئو ، صوت ، پادکست ، کلیپ های موسیقی و غیره باشد.
حلا که با خود واژه ی استریم آشنا شدیم اگر بخواهیم تعریفی از استریم بازی بگوییم و یا بدانیم کسی که استریم گیمینگ میکند کیست ، این گونه میتوان گفت که زمانی که یک شخص به اجرای یک بازی اندروید ، کامپیوتر ، کنسول و غیره را با استفاده از تجهیزانی که در ادامه گفته خواهد شد ، بپردازد و آن بازی را اجرا کند و آنرا در شبکه های اجتماعی مخصوصا یوتیوب ، وب سایت توییچ ، اینستاگرام و از شبکه های ایرانی همچون آپارات و غیره منتشر کند و گیمرها هم به تماشای این بازی های ویدیویی بپردازند ، درواقع میگویند این شخص استریم گیمینگ کرده است.
استریم لایو یا استریم زنده !
خب تا اینجای داستان فهمیدیم کلا استریم چیه و استریم بازی چیه! حالا استریم زنده یا لایو استریم چیست.درواقع زمانی که گفته می شود شخصی استریم گیمینگ کرده است ممکن است یک بازی ویدیویی را از قبل ذخیره و ضبط کرده باشد و آنرا در شبکه هایی از جمله اینستاگرام و یوتیوب منتشر کند.اما زمانی که گفته می شود استریمری مثلا بازی کال آف دیوتی را استریم لایو میکند درواقع همان لحظه ، آنلاین و زنده به بازی پرداخته و تمامی گیمرها هم به تماشای آن میپردازند.البته این نکته رو یادتون نره که لایو استریم فقط مخصوص گیم و بازی نیست و میتوان از آن در مواردی همچون لیست زیر هم استفاده کرد:
- استریم مراسم اهدای جوایز
- استریم مسابقات ورزشی
- استریم های لایو مخصوص سلبریتی ها
- استریم های لایف استایل و غیره
تاریخچه ای از استریم
بد نیست تاریخچه ای از stream بدانیم.تقریبا از سال 2010 بود که استریم بازی های ویدیویی رونق گرفت و در پی آن سرویس ها و پلتفرم های مختلفی برای آن ایجاد شد که بستری مناسب برای استریم زنده گیمینگ برای گیمرها باشد.هرچند استریم ها این روزها به قسمت های مختلفی تقسیم بندی می شود و پلتفرم ها علاوه بر استریم بازی به سراغ استریم دسته بندی های مختلفی رفته اند اما روز به روز این تکنولوژی در حال رشد می باشد که در ادامه به معرفی بهترین پلتفرم های ایرانی و خارجی پرداخته و هم چنین راه کسب درآمد از آنها را برای گیمرها خواهیم گفت.
معرفی بهترین پلتفرم ها و وب سایت های استریم
حل که تا اینجای مقاله متوجه شدیم استریم بازی چیست بهتر است تا شما را با بهترین و محبوب ترین پلتفرم های استریم گیمینگ آشنا کنیم.
1-توییچ twitch
وب سایت و پلتفرم وب سایت و پلتفرم وب سایت و پلتفرم توییچ twitch دقیقا از همان سال های ابتدایی یعنی سال 2021 وارد میدان شد و توانست آنقدر قدرتمند جلو رود که رقیب اصلی آن زمان خود یعنی justin.tv را کنار بزند.با رشد و همه یر شدن و محبوبیت توییچ شرکت بزرگ آمازون تصمیم گرفت تا این پلتفرم محبوب را خریداری کند.چرا که آمازون میدانست این صنعت روز به روز در حال افزایش است.
2-یوتیوب youtube
دومین و شاید محبوب ترین وب سایت و پلتفرم مخصوص استریم بازی است که او هم به دلیل رشد چشمگیر این صنعت تصمیم به راه اندازی بخش یوتیوب گیمینگ youtube gaming کرد.
3-آپارات گیم aparat game
سومین پلتفرم برای استریم گیمینگ هم قطعا یک وب سایت ایرانی است که در واقع مانند یوتیوب می باشد اما با تفاوت های اندکی. آپارات گیم هم به تقلید از یوتیوب بخش گیم خود را راه اندازی کرده و این روزها هم بسیار مورد استقبال گیمرهای ایرانی قرار گرفته است.
4-دیگر شبکه ها و وب سایت های مخصوص استریم گیمینگ
اینستاگرام ، afreecatv ، smashcast.tv
معروف ترین و مشهورترین استریمرهای دنیا
تا اینجا متوجه شدیم که استریم بازی چیست و بهترین پلتفرم های استریم گیمینگ ایرانی و خارجی کدام اند حالا نوبت آن است تا با مشهور ترین و معروف ترین استریمر های دنیا آشنا شویم.
1-نینجا Ninja
ریچارد تیلور بلوینس تا این لحظه شاید مشهورترین و بزرگترین استریمر جهان می باشد که اصالتا آمریکایی بوده و با موهای آبی رنگش معروف است.او شهرتش را مدیون بازی فورتنایت است.او در حال حاضر با 29 سال سن و با درآمد 20 میلیون دلار ثروتمند ترین استریمر جهان است.
2-شروارد shroud
مایکل گرشک که هویت کانادایی دارد و با نام مستعار شراود مشهور است ، به دلیل بازی حرفه ای اش در کانتر استریک به سرعت توانست به یکی از بزرگترین های استریم تبدیل شود.او با درآمد حدودا 15 میلیون دلاری دومین فرد ثرتمند استریم جهان است که البته در حال حاضر بازی پابجی را استریم میکند.
3-دکتر دیسرسکپت Dr.Disrespect
هرشل بیم با 39 سال سن که نام مستعار دکتر دیسرسکپت دارد جزو معروف ترین استریمرهای توییچ می باشد که او هم همچون شراود استریم بازی پابجی را اجرا میکند.او با ثروتی حدودا 4 میلیون دلار در رده سوم ثروتمند ترین استریمر می باشد.
4-پوکیمین pokimane
ایمان انیس که بزرگترین استریمر دختر دنیاست با یک هویت مراکشی – کانادایی و با 24 سال سن و ثروتی حدودا 3 میلیون دلار در رده چهارم ثروتمند ترین استریمر دنیا می باشد.البته تفاوتی که پوکیمون با 3 فرد بالا دارد این است که او بیشتر محتوای کمدی منتشر می کند.
از دیگر استریمرهای معروف دنیا میتوان به افراد زیر اشاره کرد.
- سامیت متولد آمریکا
- اکس کیو سی متولد کانادا
- تایلر متولد آمریکا
- کیو دی پای متولد ایران
- میا پلیز متولد ایران
- آریا کئوکسر متولد ایران
- تاکسیک گرل متولد ایران
- نیلو متولد ایران
- امیر فانتوم متولد ایران
- غزاله نقدی متولد ایران
ابزارهای مورد نیاز استریم
حال که تا اینجای مقاله فهمیدیم که استریم بازی چیست و با معروف ترین های دنیا آشنا شدیم بهتر است تا بدانیم که حالا که میخواهیم یک استریمر شویم به چه ابزارهایی نیاز داریم؟شما برای استریم کردن چه با کنسول و چه با کامپیوتر میتوانید از همان تجهیزاتی که خودشان دارند استفاده کنید اما اگر میخواهید که یک استریمر حرفه ای شوید باید تهیزات حرفه ای هم داشته باشید که در ادامه به معرفی آنها میپردازیم.
1-سخت افزار قدرتمند
شما اگر سیستم و سخت افزاری داشته باشید که بازی را اجرا نکند یا کند باشد ، پس چگونه میتوان استریم کرد! پس مهم ترین ، اساسی ترین و واجب ترین ابزار برای استریم کردن قطعا وجود یک سخت افزار قدرتمند و حرفه ای می باشد.بنابراین در انتخاب کنسول و کامپیوتر خود موارد زیر را حتما دقت کنید.
-
سی پی یو cpu
-
کارت گرافیک
-
حافظه داخلی
-
ذخیره سازی
2-مانیتور حرفه ای مخصوص گیمینگ
دومین ابزار مورد نیاز برای استریم ، مانیتور حرفه ای مخصوص گیمینک می باشد که اولا بتواند به دلیل استفاده ی مکرر و طولانی از آن به چشم ها آسیب کمتری زده ، ثانیا بتواند لگ و لرزش در تصاویر بازی ایجاد نکند.
3-اینترنت پر سرعت
قطعا هر چقدر هم مانیتور و سیستم قدرتمندی داشته باشید نمیتواند بدون اینترنت پر سرعت استریم خوبی از آب درآید.ما برای تصاویری با وضوح بهتر و بیشتر و عالی تر حتما نیازمند اینترنت پر سرعت هستید چرا که اگر کاربران شما تصاویر را پیکسل پیکسل مشاهده کنند و تصاویری خوبی دریافت نکنند قطعا استریم بازی شما را ترک خواهند کرد.برای این منظور میتوانید از اینترنت های پر سرعت موجود و یا اینترنت های مخصوص گیمینگ استفاده کنید.
4-هدفون حرفه ای
از چهارمین ابزارها و تجهیزات مهم و ضروری استریم ، میتوانیم به هدفون یا هدست مخصوص گیمینگ اشاره کنیم.در استریم تعامل با کاربران جزو مهم ترین ارکان برای جذب طرفداران بیشتر است.قطعا ارتباط با آنها با کیفیت صدای حرفه ای و مطلوب میتواند بسیار در روند کار شما تاثیر بگذارد.معمولا ترکیب صدای بازی و صدای استریمر یکی از جذاب ترین بخش ها می باشد که حتما باید به گوش شنونده برسد.
5-میکروفون استریم
پنجمین ابزار مهم و پر کاربرد استریمرها میکروفون می باشد که برای انتقال صدایی واضح و حرفه ای است.هرچند با تهیه ی هدفون های خوب صدا به خوبی منتقل می شود اما استریمرها ترجیح می دهند میکروفون مخصوص اینکار را داشته باشند.البته این نکته را هم یادتان باشد که اگر کنسول PS5 داشته باشید خودش دارای میکروفون است.
6-وب کم یا دوربین مناسب
زمانی که در حال تماشای استریم های بازی هستید قطعا مشاهده میکنید ، که چهره و تصویر استریمرها در گوشه ی ویدیو می باشد که برای این منظور نیاز است تا یک وب کم یا دوربین مناسب تهیه کنید.برای تهیه ی وب کم با قیمت مناسب و کیفیت مطلوب نیاز به هزینه ی بسیار بالایی هم نمی باشد.
چگونه از استریم پول درآوریم؟ کسب درآمد از stream
حالا به بخش جذاب و محبوب این مقاله میرسیم.ما تا این لحظه فهمیدیم که استریم بازی چیست و با بهترین استریمرهای ایرانی و خارجی آشنا شدیم.اما سوال اینجاست که مثلا نینجا چگونه توانسته است به درآمد 20 میلیون دلار برسد و جزو ثروتمند ترین استریمر دنیا شود؟ اصلا راه کسب درآمد از استریم چگونه و از چه روش هایی است که ما 3 تا از مهم ترین ها را در ادامه نام برده ایم.
1-دونیت یا کمک مالی
اولین راه کسب درآمد از استریم گرفتن دونیت یا کمک مالی جمعی است که شما زمانی که استریم میکنید در پایین آن بخش مثل توییچ ، یوتیوب ، آپارات بخشی دارد با نام کمک مالی که شما میتوانید جهت حمایت مالی از استریمر به او هزینه ای را پرداخت کنید.معمولا از این روش برای جمع آوری پول جهت ارتقای سیستم خود ، کمک مالی در جهت خرید مانیتور ، تجهیزات بازی و غیره استفاده می شود.
2-عضویت و حق اشتراک
برای اینکه کاربران بتوانند در سایت ها و شبکه های استریم از قابلیت های بیشتری همچون ارسال پیام ، ایموجی و غیره استفاده کنند باید به عضویت آن درآیند یا همان اشتراک تهیه کنند که درصدی از این اشتراک به گیمر و استریمر می رسد.
3-اسپانسری
زمانی که استریم های شما محبوب شود و ویدیو های شما بازدید کنندگان بیشتری پیدا کند.اسپانسرهای مختلفی با شما وارد مذاکره خواهند شد تا محصولات گیمری خود را از طریق شما به کاربرانتان معرفی کنند که این خود یکی از اصلی ترین و پردرآمد ترین بخش استریمری است.
جمع بندی + توصیه هایی به استریمرها
ما در این مقاله سعی کردیم تا به زبان ساده بگوییم که استریم بازی چیست و در بخش های بعدی راه های کسب درآمد آنها ، بهترین استریمرهای ایرانی و خارجی ، ابزارهای مورد نیاز برای استریم شدن و هم چنین بهترین پلتفرم ها برای استریم کدام اند . حال در پایان توصیه هایی برای کسانی که اول راه هستند و میخواهند وارد این صنعت شوند را داریم.
- اول اینکه سعی کنید سبک بازی خود را انتخاب کرده و وارد همه ی دسته بندی های بازی ها نشوید.
- در ابتدای شروع کار خود از بازی های ساده و آنهایی که به تازگی وارد بازار شده اند استفاده کنید تا رقبای سرسختی نداشته باشید.مثلا بازی among us میتواند برای شروع گزینه ی خوبی باشد.
- تعامل خود را با کاربران و سایر استریمر ها همیشه و همه جا حفظ کنید.
ادم همون از توییچ استفاده ونه بهتر از اپاراته. داغونه اپارات چیه اخه.
با سلام.متشکرم از نظر شما